Deze boeken laten zien hoe je jam en vruchtencompote maakt, maar ook vleesgerechten, groenten, sappen, paddenstoelen, soepen en kant-en-klaarmaaltijden. Deze boeken zijn zeer geschikt voor nieuwkomers die vertrouwd willen raken met de producten van Weck. De recepten zijn duidelijk gestructureerd, met extra informatie over de soms speciale behandeling van de in te blikken ingrediënten.
Deze boeken laten zien hoe je jam en vruchtencompote maakt, maar ook vleesgerechten, groenten, sappen, paddenstoelen, soepen en kant-en-klaarmaaltijden. Deze boeken zijn zeer geschikt voor...
meer ervaren »
Venster sluiten
Boeken over inblikken
Deze boeken laten zien hoe je jam en vruchtencompote maakt, maar ook vleesgerechten, groenten, sappen, paddenstoelen, soepen en kant-en-klaarmaaltijden. Deze boeken zijn zeer geschikt voor nieuwkomers die vertrouwd willen raken met de producten van Weck. De recepten zijn duidelijk gestructureerd, met extra informatie over de soms speciale behandeling van de in te blikken ingrediënten.