Het originele LandJournaal van uitgeverij WECK, boeken over inmaken, potten en reseveren.
Deze boeken laten zien hoe je jam en vruchtencompote maakt, maar ook vleesgerechten, groenten, sappen, paddenstoelen, soepen en kant-en-klaarmaaltijden. Deze boeken zijn zeer geschikt voor nieuwkomers die vertrouwd willen raken met Weck producten. De recepten zijn duidelijk gestructureerd, met extra informatie over de soms speciale behandeling van de in te blikken ingrediënten.
Het originele LandJournaal van uitgeverij WECK, boeken over inmaken, potten en reseveren. Deze boeken laten zien hoe je jam en vruchtencompote maakt, maar ook vleesgerechten, groenten, sappen,...
meer ervaren »
Venster sluiten
Fima Weck boeken
Het originele LandJournaal van uitgeverij WECK, boeken over inmaken, potten en reseveren.
Deze boeken laten zien hoe je jam en vruchtencompote maakt, maar ook vleesgerechten, groenten, sappen, paddenstoelen, soepen en kant-en-klaarmaaltijden. Deze boeken zijn zeer geschikt voor nieuwkomers die vertrouwd willen raken met Weck producten. De recepten zijn duidelijk gestructureerd, met extra informatie over de soms speciale behandeling van de in te blikken ingrediënten.